Kryefaqja

Bashkëpunimi me profesionistët e vërtetë të fushës
elektrike dhe profesionistët e ndriçimit. Grupet e punës
bashkëpunojnë me pofesionistë të vërtetë, sepse tek ne
asgjë nuk mungon.
PROFESIONALIZËM
Një nga pikat më të forta të kompanisë është
besueshmëria dhe pikërisht kjo është ajo për
të cilën realisht punohet çdo ditë, për të qenë sa më afër me klientin.
BESUESHMËRI

BRIKA ELEKRTIK bashkëpunon me markat më prestigjoze
ndërkombëtare, duke garantuar cilësinë dhe çmimet më të
mira për klientët tanë. Disa nga markat që do të gjeni tek
ne janë liderë në fushën elektrike.

PARTNERET
Produkte me garanci disavjeçare të shoqëruara me
çertifikata cilësie të markave të njohura Europiane.
CILËSI

Shërbimet Tona

seprator

Ajo që na bën më profesionistë është përqëndrimi maksimal vetëm në fushën elektrike duke ndjekur çdo azhornim dhe risitë e reja në këtë fushë.

MATERIALE ELEKTRIKE

Gjithmone prane jush me nje game te gjere produktesh prej 10.000 artikujsh e ben kompanine tone edhe me te plotesuar.
Ne do të vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm në përputhje të plotë me nevojat dhe kërkesat e klientëve, partnerëve, punonjësve dhe bashkëpunëtorëve tanë duke rritur vlerat në treg. Gjithmone te palodhur dhe te destinuar per te bere me te miren duke qene te perditesuar me teknologjine me te fundit.

Lexo me shume
SISTEME INTELIGJENTE

BRIKA ELEKTRIK ne bashkepunim me partneret dhe grupet e punes nga me profesionistet ne treg ofron instalimin e sistemeve moderne te impianteve civile dhe industriale me ane te teknologjise SMART HOME. Me ane te kesaj teknologjie behet i mundur automatizimi i ndertesave ,kontrolli i shume funksioneve normale te nje bannese apo objekti ku perfshihen kontrolli i fuqise se harxhuar,modulet e ndricimit me komanda te pavarura dhe shume komanda te tjera shtese.

Lexo me shume
ASISTENCE TEKNIKE

Ofrojme zgjidhje per problemet me projektet tuaja.Gjithcka qe mund te duket e veshtire ka nje zgjidhje,dhe per kete inxhinieret tane do te jene prane jush per tju dhene nje zgjidhje sa me efikase projektit tuaj. Në mënyrë të vazhdueshme kërkojmë mënyra të reja dhe inovative për tu shërbyer klienteve tanë, duke parashikuar në kohë nevojat e tyre.

Lexo me shume
ZGJIDHJE PER NDRICIMIN

Permiresojme jetesen tuaja me teknologjite me te fundit persa i perket kursimit te energjise dhe cilesise me te larte. Performance te larte ne ndricim me kosto te ulet, jetegjatesi deri ne 30.000 ore/pune ne krahasim me modelet paraardhese.Keshtu kurseni kohen dhe parate ne xhepin tuaj.

Lexo me shume

Rreth Nesh

seprator
KONTRAKTOR TE CERTIFIKUAR

BRIKA ELEKRTIK bashkëpunon me markat më prestigjoze ndëkombëtare, duke garantuar cilësinë dhe çmimet më të mira për klientët tanë.

VIZIONI

Gjithmonë punohet forte për një shërbim sa më cilësor dhe korrekt ndaj klientit në kohë reale. Besueshmëria e klientëve tanë na bën që te jemi sa më vigjilentë ndaj kërkesave të tyre. Staf i kualifikuar dhe cilësia e shërbimit janë aty për të arritur kënaqësinë e konsumatorit. Suksesi i arritur gjatë këtyre viteve e bën kompaninë tonë gjithmonë të kërkohet maksimumi duke ecur me hapa të vegjël dhe të sigurt drejt te ardhmes.

STAF TE KUALIFIKUAR

Teknike dhe inxhiniere te certifikuar me eksperience sherbejne me profesionalizem dhe ne cdo moment ne kompanine tone. Kujdes i vecante per klientin dhe suport teknik edhe pas procesit te blerjes se produkteve.

HISTORIKU

Brika Elektrik operon në tregun vendas që prej vitit 2002, duke ofruar cilësi maksimale dhe korrektësi për të gjithë klientët e saj. Ajo që na bën edhe më profesionistë është përqëndrimi maksimal vetëm në fushën elektrike duke ndjekur çdo azhornim dhe risitë me te reja në këte fushë.

Paisjet elektrike me standarte te larta te disponueshme....!

Partneret

seprator