Rreth Nesh

Rreth Nesh

seprator
KONTRAKTOR TE CERTIFIKUAR

BRIKA ELEKRTIK bashkëpunon me markat më prestigjoze ndëkombëtare, duke garantuar cilësinë dhe çmimet më të mira për klientët tanë.

VIZIONI

Gjithmonë punohet forte për një shërbim sa më cilësor dhe korrekt ndaj klientit në kohë reale. Besueshmëria e klientëve tanë na bën që te jemi sa më vigjilentë ndaj kërkesave të tyre. Staf i kualifikuar dhe cilësia e shërbimit janë aty për të arritur kënaqësinë e konsumatorit. Suksesi i arritur gjatë këtyre viteve e bën kompaninë tonë gjithmonë të kërkohet maksimumi duke ecur me hapa të vegjël dhe të sigurt drejt te ardhmes.

STAF TE KUALIFIKUAR

Teknike dhe inxhiniere te certifikuar me eksperience sherbejne me profesionalizem dhe ne cdo moment ne kompanine tone. Kujdes i vecante per klientin dhe suport teknik edhe pas procesit te blerjes se produkteve.

HISTORIKU

Brika Elektrik operon në tregun vendas që prej vitit 2002, duke ofruar cilësi maksimale dhe korrektësi për të gjithë klientët e saj. Ajo që na bën edhe më profesionistë është përqëndrimi maksimal vetëm në fushën elektrike duke ndjekur çdo azhornim dhe risitë me te reja në këte fushë.

PAISJET ELEKTRIKE ME STANDARTE TE LARTA TE DISPONUESHME....!

PARTNERET

seprator