Sherbimet Tona

Sherbimet Tona

seprator

Ajo që na bën më profesionistë është përqëndrimi maksimal vetëm në fushën elektrike duke ndjekur çdo azhornim dhe risitë e reja në kë fushë.

MATERIALE ELEKTRIKE

Gjithmone prane jush me nje game te gjere produktesh prej 10.000 artikujsh e ben kompanine tone edhe me te plotesuar.
Ne do të vazhdojmë të jemi një partner i besueshëm në përputhje të plotë me nevojat dhe kërkesat e klientëve, partnerëve, punonjësve dhe bashkëpunëtorëve tanë duke rritur vlerat në treg. Gjithmone te palodhur dhe te destinuar per te bere me te miren duke qene te perditesuar me teknologjine me te fundit.

Lexo me shume
SISTEME INTELIGJENTE

BRIKA ELEKTRIK ne bashkepunim me partneret dhe grupet e punes nga me profesionistet ne treg ofron instalimin e sistemeve moderne te impianteve civile dhe industriale me ane te teknologjise SMART HOME. Me ane te kesaj teknologjie behet i mundur automatizimi i ndertesave ,kontrolli i shume funksioneve normale te nje bannese apo objekti ku perfshihen kontrolli i fuqise se harxhuar,modulet e ndricimit me komanda te pavarura dhe shume komanda te tjera shtese.

Lexo me shume
ASISTENCE TEKNIKE

Ofrojme zgjidhje per problemet me projektet tuaja.Gjithcka qe mund te duket e veshtire ka nje zgjidhje,dhe per kete inxhinieret tane do te jene prane jush per tju dhene nje zgjidhje sa me efikase projektit tuaj. Në mënyrë të vazhdueshme kërkojmë mënyra të reja dhe inovative për tu shërbyer klienteve tanë, duke parashikuar në kohë nevojat e tyre.

Lexo me shume
ZGJIDHJE PER NDRICIMIN

Permiresojme jetesen tuaja me teknologjite me te fundit persa i perket kursimit te energjise dhe cilesise me te larte. Performance te larte ne ndricim me kosto te ulet, jetegjatesi deri ne 30.000 ore/pune ne krahasim me modelet paraardhese.Keshtu kurseni kohen dhe parate ne xhepin tuaj.

Lexo me shume
PAISJET ELEKTRIKE ME STANDARTE TE LARTA TE DISPONUESHME....!